Advies voor particulieren

Voortdurend veranderen de regels in de zorg. Voor particulieren is het lastig om de juiste informatie te vinden. U heeft zorg nodig maar u weet niet waar u moet zoeken. Wij helpen u de juiste zorg te vinden die u nodig heeft en die het beste bij u past. Wanneer u meer wilt weten over de WLZ, WMO, ZVW of jeugdwet, kunt u bij ons terecht. Wanneer u wilt, helpen wij u bij het co├Ârdineren van de zorg die u ontvangt. Wij nemen uw administratie uit handen, zodat u daar geen zorgen over heeft. Wij zorgen voor een plan waarmee u verder kunt. Op basis van uw zorgvraag bekijken we samen naar wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan bij ons op kantoor, of elders bijvoorbeeld bij u thuis, wat u fijn vindt. Wij brengen de situatie voor u in kaart en kijken samen naar de mogelijkheden. Wij brengen een deskundig advies uit en helpen u bij het nemen van een besluit. Na een passend advies kunnen wij u ondersteunen bij het ondernemen van actie.

 

PGB coaching

Kiest u voor Zorg in Natura (ZIN) of voor een Persoonsgebonden Budget (PGB)? Welke gevolgen heeft deze keuze voor uw persoonlijke situatie? S.C.A.N. helpt u bij het maken van deze keuzes.
Bij een pgb aanvraag neemt de indicatie-instelling contact met u op. Wanneer u daar behoefte aan heeft coacht S.C.A.N. u op dit (telefoon)gesprek. Bij een huisbezoek van de indicatie-instelling is S.C.A.N. aanwezig. Heeft u een vraag over de administratie rondom een PGB? Wat uw vraag betreffende PGB ook is, S.C.A.N. helpt u op weg met een persoonlijk en deskundig PGB advies.

Wilt uw weten hoe S.C.A.N. u verder kan helpen of heeft u vragen? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.