Voor zorgverleners

Advies zorgverleners

Als erkend adviesbureau geeft S.C.A.N. advies op aanvraag, bijvoorbeeld ter bevordering van de kwaliteit van uw dienstverlening. Wij kunnen u ondersteunen bij de nodige veranderprocessen in uw organisatie. Veranderingen kunnen lastig zijn voor medewerkers en er kan weerstand ontstaan. Daarom is het een voorwaarde dat u draagvlak creƫert in uw organisatie en dat alle neuzen dezelfde kant opstaan. Wij ondersteunen u graag bij deze processen. Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van ontwikkeling en implementatie van beleid. Uiteraard zijn wij geheel op de hoogte van de wet- en regelgeving die is opgesteld door de overheid.

Oprichten zorgorganisatie

Wilt u een zorgorganisatie starten, maar weet u niet waar u moet beginnen? S.C.A.N. kijkt samen met u naar de mogelijkheden en biedt u advies op maat. Wij brengen samen met u uw wensen in kaart en bespreken de kans op een succesvolle onderneming. Wij maken voor u een plan van aanpak en helpen u bij het oprichten van uw zorgorganisatie. U krijgt een stappenplan mee en de nodige coaching om een professionele organisatie te kunnen oprichten. Tevens helpen wij u bij de aanvraag van een WTZI-toelating.

Training

Als erkend adviesbureau bieden wij verschillende trainingen op maat gericht op het sociaal domein. Hierbij kunt u denken aan een ZRM- training, WMO-basistraining of een training van het 8-fasenmodel. Loopt u of uw medewerkers er tegenaan om een begeleidingsplan op te stellen, doelen te formuleren of te rapporten? Wij helpen u bij het houden van een professioneel dossiervorming. Naast het opstellen van een begeleidingsplan bieden wij training voor het screenen van een client en het vaststellen van de zorgvraag. Hierdoor kan de intensiteit van de zorgvraag worden bepaald en kan de zorg worden geƫvalueerd

 

Kunt u als startende zorgverlener wel wat hulp gebruiken bij de regels rondom een PGB? S.C.A.N. helpt u graag op weg.